Uusi Toyota Corolla -mallisto

Entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi

Saammeko esitellä: uudistunut, entistäkin tyylikkäämpi Toyota Corolla -mallisto. Sen uudistunut ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta.

Uusi Toyota Corolla-mallisto on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2023.

Kattavasti varusteltu Launch Edition

Kaikkiin korimalleihin saatavilla oleva Launch Edition -varustetaso tarjoaa kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. 

Vakiovarusteina mm.

 • Uusi viidennen sukupolven hybridijärjestelmä
 • Toyota Smart Connect -mediakeskus 10,5" kosketusnäytöllä
 • 12,3" digitaalinen mittaristo
 • 16" kevytmetallivanteet
 • Bi-LED ajovalot
 • Peruutuskamera
 • Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä
 • Uusimmat Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
 • Sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit
 • Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
 • Sumuvalot

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

 • Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Ei huolta arvon alenemisesta
 • Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition Toyota Easy Osamaksulla esim. 382 €/kk

Toyota Easy Osamaksu -esimerkkilaskelma

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition 35 864,15 €
(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Easy Osamaksu 356,78 €/kk
Sopimusaika 48 kk. Kilometrit 40 000 km. Käsiraha 20,00 % (7 172,83 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 19 090,80 €. Korko 6,50 %. Käsittelymaksu 13,00 €/kk. Perustamiskustannus 270,00 €. Todellinen vuosikorko 7,72 %. Luoton määrä 28 691,32 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 35 872,36 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Huoltosopimus 25,19 €/kk
Sopimuskausi 48 kk. Kilometrit 40 000 km.

Astu sisään ja rentoudu

Uuden Toyota Corollan matkustamo tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja tarkoituksenmukaista teknologiaa.

Tyylitajua

Uudistunut Corolla-mallisto vakuuttaa paitsi vetävällä ulkoasullaan myös tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, urheilullisen istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman.

Tarkoituksenmukaista teknologiaa

Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän. Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen kosketusnäyttö*, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta helppoa ja miellyttävää. Älykkään matkapuhelimen integraation ansiosta voit käyttää suosikkisovelluksiasi matkapuhelimestasi helposti ja turvallisesti. Kuljettajan mittaristo on myös uudistunut, ja kuljettaja voi valita uudesta 12,3-tuumaisesta mittaristosta* neljästä ajotilavaihtoehdosta tilanteeseen parhaiten sopivan.

* varustetasosta riippuen

Pysy yhteydessä autoosi

MyT-sovellus on suunniteltu tekemään autoilustasi helpompaa ja älykkäämpää. Voit mm. selata matkatietoja, varata huollon tai hienosäätää ajotapojasi sovelluksen hybridiajovalmentajan avulla. Tai miltä kuulostaisi mahdollisuus viilentää auto jo ennen matkasi alkua helposti ja vaivattomasti kotisohvalta käsin?

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Entistä enemmän suorituskykyä, entistä tehokkaammin. Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä yhtä alhaisina kuin aiemminkin. Saatavilla oleva kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa vieläkin enemmän taloudellista hybridivoimaa.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä - hiljaisesti ja lähipäästöttömästi. Samalla säästät niin luontoa kuin kukkaroakin alhaisen polttoaineen kulutuksen ja päästötason ansiosta. Ei ihme, että jo yli 18 miljoonaa kuljettajaa ympäri maailman on valinnut Toyotan hybridin.

Vieläkin enemmän hauskuutta

GR Sport -mallien voimanlähteenä toimii Toyotan ainutlaatuinen täyshybridijärjestelmä. 1,8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi Corolla Touring Sports- ja Corolla Hatchback-malleihin on saatavilla 2,0-litrainen voimalinja vieläkin enemmän tehoa kaipaaville. Kulutus ja päästöt pysyvät maltillisina, valitsitpa sitten kumman hybridivoimalinjan tahansa. Toyotan TNGA-alustalle rakentuva auto tarjoaa nautittavan käsiteltävyyden ja rutkasti ajamisen hauskuutta auton matalan painopisteen ansiosta.

Toyota T-Mate tuo turvallisuutta tien päälle

Toyota T-Mate -turvajärjestelmä, joka yhdistää viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet muihin kuljettajan avustinjärjestelmiin, tuo turvallisuutta tien päälle. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.

Toyota Safety Sense

Uusia ominaisuuksia ovat mm. tahattoman kiihdyttämisen estäminen esim. liikennevaloista toisen auton perässä lähdettäessä, vastaantulevan ja risteävän liikenteen valvonta risteyksissä sekä hätäohjausavustin. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.

Varmuutta ajoon

Uuden Corolla ratissa voit aina vaihtaa kaistaa varmasti ja turvallisesti auton turvavarusteluun sisältyvän kuolleen kulman varoituksen ansiosta. Automaattiset kaukovalot tuovat varmuutta pimeässä ajamiseen automaattisen hätäpuhelun täydentäessä auton turvallisuusominaisuudet.

Huoletonta pysäköintiä

Toyota T-Mate -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on helppoa, huoletonta ja ennen muuta turvallista. Älykkäät pysäköintiä avustavat järjestelmät, kuten peruutusvahti automaattisella pysäytystoiminnolla ja pysäköintitutka jarrutustoiminnolla tuovat varmuutta ajoon varmistaen sekä sinun että muiden turvallisuuden.

Lue lisää Toyota T-Mate -turvavarustelusta toyota.fi-sivustolta
 

Lue lisää »

Tutustu Toyota Corolla-mallistoon

Ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia, eikä sama auto sovi kaikille. Toyota Corolla Hybrid -mallistomme onkin suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.

Tilava ja käytännöllinen Toyota Corolla Touring Sports

Uuden Corolla Touring Sports -mallin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Ne, jotka haluavat erottua joukosta vielä vahvemmin, valitsevat autoonsa saatavilla olevan kaksivärinen ulkomaalauksen.

Suuri Toyota Corolla Touring Sports tarjoaa erottuvan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä ja muunneltavaa tilaa. Kyytiin mahtuvat vaivatta vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkivarusteet, ja takamatkustajilla on yhtä mukavat oltavat kuin etumatkustajillakin. Säädettävä tavaratilan pohja, kätevät sivutaskut ja näppärästi taittuvat takaistuimet tuovat runsaasti helppoa käytännöllisyyttä erilaisiin kuljetustarpeisiin, ja saatavilla oleva takaluukun avaus jalanheilautuksella tuo ripauksen luksusta arkeen.

Hauska Corolla Hatchback

Uusi Corolla Hatchback kääntää päät menevällä olemukseen. Konepellin matala ja leveä linja, voimakas etusäleikkö, erottuvat led-ajovalot ja saatavilla olevat urheilulliset, 18-tuumaiset GR Sport -alumiinivanteet korostavat auton urheilullista luonnetta.

Silmää hivelevän ulkonäön lisäksi Corolla Hatchback tarjoilee ohittamatonta ajamisen nautintoa ja rutkasti hauskuutta. Auton matala painopiste, jäykkä korirakenne ja viidennen sukupolven uusi hybridivoimalinja alleviivaavat ajamisen nautintoa.

Elegantti Corolla Sedan

Uuden Corolla Sedanin elegantti ja moderni ulkoasu vangitsee katseen. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Tyyli jatkuu saumattomasti auton moderniin matkustamoon, joka tarjoilee runsaasti helppokäyttöistä ja tarkoituksenmukaista teknologiaa. Matkanteko niin maantiellä kuin kaupunkiajossakin on aina tyylikästä, helppoa, miellyttävää ja taloudellista.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot