Nyt rajoitettuun erään Toyota Camry Hybrid -malleja talvirenkaat veloituksetta

Kun istut tyylikkääseen Camryyn, myös sinä lataat akkusi. Kohtaat hienostuneen nahkaverhoilun ja näyttävien koristepaneeleiden kuviot. Säädät sähkösäätöiset istuimet täydelliseen asentoon ja painat auton napista käyntiin. Miltä kuulostaa? Hiljaiselta, tietenkin.

Ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä, hiljaisuutta ja voimaa. Sitä on Camry Hybrid. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan 218 hevosvoiman hiljainen hybridivoima. Tarjoamme nyt rajoitettuun erään Camry Hybrid -malleja talvirenkaat kevytmetallivantein veloituksetta. Toimi pian, sillä tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Kun tyyli kohtaa suorituskyvyn

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Toyota Camry 2.5 Hybrid Active 38 995 € + talvirenkaat kevytmetallivantein 0 € + toimituskulut 600 € = 39 595 €

  • Nyt talvirenkaat kevytmetallivantein rajoitettuun erään Camry Hybrid -malleja 0 €
  • Etusi jopa 2 000 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 380 €
  • Etua voit kasvattaa entisestään hyödyntämällä 1 500 euron romutuspalkkion

Varaa koeajo »

Edut koskevat uusia tilauksia (vain yksityistilaukset), rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa rajoitetun ajan.

Vaihda autosi uuteen Toyotaan, romutuspalkkio toimii käsirahana

Toyotan hybridimallistossa on kattava valikoima malleja, joiden hankintaan voit hyödyntää romutuspalkkion. Kun romutat 10 vuotta vanhan autosi ja ostat tilalle uuden Toyotan, jonka päästöt ovat enintään 120 g, voit hyödyntää 1 500 euron romutuspalkkion käsirahana uuteen autoosi. Sen jälkeen maksat autostasi kiinteä kuukausierää.

Tutustu »

TOYOTA JOUSTO. PAREMPI TIE UUTEEN AUTOON.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota Camry 2.5 Hybrid Active: 380 €/kk

 

Toyota Camry 2.5 Hybrid Active 39 595,26 €
(sis. toimituskulut 600 € + talvirenkaat kevytmetallivantein 0 €)

Toyota Jousto kk-erä: 380 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (7 919,05 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 17 353 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,64 %. Luoton määrä 31 676,21 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 35 205,19 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot