Toyota – Varmin valinta taksiyrittäjälle

Toyota tarjoaa laajan ja sähköistetyn valikoiman takseiksi soveltuvia autoja. Kattavasti varustellusta mallistostamme voit valita hybridin, ladattavan hybridin tai sähköauton. Valitse juuri sinulle sopiva malli ja varustele se haluamallasi tavalla.

 

Huoleton Taksi Relax -turva

Auton toimintavarmuus on mukavuuden ja käytännöllisyyden ohella tärkeää taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan Taksi Relax -turvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Myönnämme merkkihuollossamme määräaikaishuolletulle taksiautolle jopa kymmeneen vuoteen / 185 000 ajokilometriin saakka voimassa olevan Taksi Relax -turvan. Taksi Relax -turva on voimassa aina seuraavan määräaikaishuoltovälin ajan, joten riippuen automallista ja huoltovälistä saat Toyotalla huoletonta taksiajoa jopa 200 000 – 235 000 kilometriin saakka. Voimassa oleva Taksi Relax -turva on turvasi niin yllättäville kuluille kuin parhaalle mahdolliselle jälleenmyyntiarvolle vaihtaessasi auton aina uuteen ennen Taksi Relax -turvan katkeamista.

Lähipäästötöntä taksiautoilua Toyotan täyssähköautomallistolla

Toyotan täyssähköautot ovat kuin tehty taksiautoiluun. Malliston autot ovat tilavia niin matkustamoiltaan kuin tavaratiloiltaankin. Toyotan pitkä kokemus sähköistettyjen mallien kehitystyöstä, autojen erinomainen jäännösarvo sekä totutun korkea jälleenmyyntiarvo tuovat taksiautoilijalle mielenrauhaa henkilökuljetuspalveluiden tarjoamiseen myös lähipäästöttömällä autoratkaisulla. Mallistossa on huomioitu taksikäytössä tärkeä energiankulutus ja optimoitu ammattikäyttöönkin tärkeitä vakiovarusteita. Oli toiveenasi sitten nelivetoinen maastoauto, 7-paikkainen kaupunkitaksi tai tilava pikkubussi, löytyy Toyotalta tarpeeseen sopiva täyssähköinen taksiratkaisu. Lisävarusteena voit ostaa myös helppokäyttöisen Toyota-latausaseman.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X on D-segmentin maastoauto, joka omaa yhden mallistomme tilavimmista matkustajatiloista. Jopa 416–511 kilometrin* toimintamatka täydellä latauksella ja kattava vakiovarustelu tekevät mallista monikäyttöisen taksiauton. Malli on harvoja keskihintaisia täyssähköautoja, joista löytyy erittäin edistynyt nelivetojärjestelmä. Siten se on kotonaan niin kaupungin keskustassa kuin maanteilläkin. Oli käyttösi siis kaupungissa tai maaseudulla, Toyota bZ4X soveltuu taksiajoosi erinomaisesti.

Tutustu malliin!

Proace City Verso EV

C-segmentin tila-auto Proace City Verso EV mahdollistaa kustannustehokkaan siirtymisen täyssähkötaksiautoilijaksi. 50 kWh:n akusto mahdollistaa segmentissään hyvän, jopa 272 kilometrin* toimintamatkan täydellä latauksella. Koripituuksia on kaksi: L1 ja L2, joista L1 on 5-paikkainen ja L2 puolestaan 7-paikkainen. Mallit ovat muuntojoustavia ja vakiovarusteiltaankin jo hyvin kattavia. Premium-varustetaso vie auton ulkonäön ja käytettävyyden vielä astetta pidemmälle.

Tutustu malliin!

Proace Verso EV

Proace Verso EV on Toyotan tilavin lähipäästöttömään taksiautoiluun soveltuva henkilökuljetusratkaisu. Kahdeksanpaikkainen ja erittäin tilava auto on loistava valinta, jos tarpeena on toteuttaa ryhmäkuljetukset ja yksittäiset henkilökuljetustarpeet yhdellä autolla. Family-varustelutaso tarjoaa jo erittäin kattavan varustelun, jossa on kaikki miellyttävään henkilökuljetukseen tarvittava. Jopa 312 kilometrin* toimintamatka ja 75 kWh:n akusto 11 kW:n sisäisellä latauslaitteella mahdollistavat päivittäisen henkilökuljetuskäytön.

Tutustu malliin!

Toyotan ladattava hybriditekniikka mahdollistaa kustannustehokkaan taksiautoilun

Toyota on varma valinta ladattavaa hybridiä etsivälle taksiautoilijalle, sillä toimme ensimmäisen ladattavan hybridimallimme markkinoille jo vuonna 2012. Toyotan ladattavissa hybrideissä on täyshybridiä suurempi akkukapasiteetti ja mahdollisuus ulkopuoliseen lataukseen. Voit halutessasi ladata lähipäästötöntä taksiajoa varten jopa 100 kilometrin verran yhtäjaksoista sähköajoa, jonka jälkeen Toyotan ladattavat hybridit toimivat täyshybridin tavoin, saavuttaen jopa 50 % sähköajo-osuuden ottamalla talteen jarrutuksista ja polttomoottorista syntyvää energiaa. Siten kulutus ei tyhjälläkään ajoakulla ole vastaavaa täyshybridimallia suurempi. Päinvastoin, suuremman akkukapasiteetin myötä kulutus on jopa vastaavaa täyshybridimallia pienempi.

Prius Plug-in Hybrid

Täysin uusi Prius Plug-in Hybrid on tyylikäs vaihtoehto asiakasajoon. Prius Plug-in Hybrid vakuuttaa energiatehokkuudella, luokkansa parhaalla, jopa 86 kilometrin* sähköajokantamalla sekä erittäin alhaisilla 11-16 g/km CO₂-päästöillä*. Urheilullinen, coupémainen ulkonäkö kätkee sisäänsä ylellisen tyylikkäät sisätilat ja joukko uusimpia, innovatiivisia teknologioita, kuten ennakoiva ajoavustin sekä Premium-varustetason aurinkopaneelikatto viimeistelevät kokonaisuuden.

Tutustu malliin!

RAV4 Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid -mallin ratissa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Auton suuri ajoakku on sijoitettu lattian alle, joten se ei vaikuta matkustamon sisämittoihin, vaan autossa on väljät tilat viidelle matkustajalle. Malli tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 kilometrin* toimintamatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu malliin!

Toyotan täyshybridit ovat loistavia taksiautoja

Täyshybridin edut taksikäytössä ovat kiistattomia. Toyotan itselataava hybridivoimalinja on Suomen yleisin hybridivoimalinja ja sillä on pisin kokemus myös henkilökuljetuskäytössä. Autovero on polttomoottoriautoa matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, toteutuneet polttoainekulut ovat alhaiset ja huoltokustannukset ovat perinteisiä polttomoottoriautoja pienemmät. Lisäksi täyshybridimme ovat kysyttyjä myös vaihtoautomarkkinoilla, joten niiden jäännösarvo on tavallista polttomoottorimallia korkeampi. Ajaminen Toyotan itselataavilla hybrideillä on helppoa, vaivatonta ja hiljaista, eikä auton lataamisesta tarvitse huolehtia, mutta ajat silti jopa puolet ajasta sähköajoa.

Toyota C-HR

Toyota C-HR on auto, joka huomataan. Sen jokainen yksityiskohta voimakkaasta korin muotoilusta sisätilojen viimeistelyyn on tarkkaan harkittu. Katseet kääntävän ulkoasun ja ensiluokkaisen varustelun lisäksi se tarjoaa hiljaisen ja tehokkaan hybridiajokokemuksen: 1,8-litrainen hybridivoimalinja tuottaa 122 hevosvoiman tehon kulutuksen ja päästöjen pysyessä maltillisina. Katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät Toyota C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu malliin!

Corolla Touring Sports

Suomen myydyin automalli on myös erinomainen taksiauto. Corolla Touring Sports -mallista löytyy monikäyttöistä tilaa niin matkatavaroille kuin asiakkaillekin. Uusi, viidennen sukupolven hybridivoimalinja on aiempaakin suorituskykyisempi ja energiatehokkaampi, pitäen auton CO2-päästöt matalina ja käyttökulut edullisina. Perusvarustelultaan Corolla on jo hyvin varusteltu taksikäyttöön, ja eri varustetasoilla autoon saa halutessaan lisää näyttävyyttä ja käytännöllisiä varusteita.

Tutustu malliin!

Camry

Camryn tyylikäs ulkomuoto henkii itsevarmaa ylellisyyttä. Premium-luokan ajettavuus, erinomainen varustelu ja tehokas voimalinja tekevät Camrysta loistavan valinnan edustustason henkilökuljetuskäyttöön. Hienostuneessa matkustamossa elegantti muotoilu kohtaa laadukkaat materiaalit ja väljyyden niin etu- kuin takaistuimillakin, hybridivoimalinjan hiljaisuuden ja erinomaisen äänenvaimennuksen viimeistellessä kokemuksen.

Tutustu malliin!

RAV4

RAV4 on ajajan auto, joka on tehty kestämään. 2,5-litrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi tehoa kaikkiin ajohaasteisiin, ja saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla. Auton järeä ulkokuori kätkee sisälleen hienostuneen ja tilavan matkustamon. RAV4:llä liikut aina mukavasti, tyylikkäästi ja turvallisesti - ilman kompromisseja.

Tutustu malliin!

Esteettömät ratkaisut ja matalalattiaratkaisut

Toyotan mallistosta löytyy myös matalalattiaratkaisuja. Kumppanimme Tamlans varustelee Suomessa tehtävät esteettömät ja matalalattiavarusteiset Toyota-mallit.

Esteetön Proace Verso -matalalattiaversio

Proace Verso L2 Diesel -mallit ovat saatavissa myös matalalattiavarustuksella, jolloin ne täyttävät esteettömän auton kriteerit. Näin perinteisestä Proace Versosta saadaan entistä monikäyttöisempään henkilökuljetukseen soveltuva auto. Family-varustelutaso sisältää kaiken, mitä kuljettaja tarvitsee tehdäkseen autoilustaan miellyttävää ja jotta myös asiakkailla on miellyttävät tilat käytössään esteetöntä taksia käyttäessään.

Proace Verso EV -matalalattiaversio

Myös täyssähköisestä Proace Verso EV:stä on mahdollista tehdä matalattiaversio. Proace Verso EV ei täytä esteettömän auton kriteereitä ja siten sillä ei ole mahdollista osallistua virallisiin kilpailutuksiin, mutta se ei estä monipuolisten ja lähipäästöttömien henkilökuljetuspalveluiden tuottamista. Hiljainen ja mukava ajokokemus sekä joustavat tilaratkaisut tekevät täyssähköisestä Proace Verso EV:stä miellyttävän ratkaisun niin kuljettajalle kuin asiakkaallekin.