Juhan Auto Oy

Tervetuloa kaupoille täyden palvelun autotaloihimme Kemijärvelle, Kuusamoon, Ouluun ja Raaheen.

Tarinamme alkoi vuonna 1979, kun ensimmäinen täyden palvelun autotalomme avasi ovet Raahessa. Ensimmäiset vuodet yhtiötä luotsasi Juha Hevosmäki ja vuonna 1987 yhtiön vetovastuu siirtyi Unto Anttilalle sekä Maire Huikurille. Unto Anttila toimi toimitusjohtajana aina vuoteen 1997 saakka ja vuodesta 1997 lähtien yhtiön toimitusjohtajana on toiminut Sakari Huikuri. Vuonna 2019 perheyhtiömme täytti 40 -vuotta.

Vuonna 1992 avasimme Ouluun autotalon; tämän jälkeen olemme laajentaneet toimintaa vuonna 2007 Kemijärvelle sekä Kuusamoon.  Kaikki toimipisteemme ovat täyden palvelun autotaloja, joista löytyvät kaikki myynnin, huollon, korikorjauksen, varaosien sekä autovuokrauksen palvelut.

Olemme vahva suomalainen perheyritys ja se takaa pitkäjänteisen panostamisen tulevaisuuteen. Haluamme tuottaa arvoa mahdollisimman monipuolisesti asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme. Laadukas ja luotettava asiakaspalvelu on toimintamme perusasioita, jotta voimme saavuttaa sukupolvia kestäviä asiakassuhteita.

Meidän toimintaamme on huomioitu myös ulkopuolelta ja tästä kunnianosoituksena ja merkkinä onnistuneesta asiakaspalvelusta Raahen toimipisteemme valittiin vuoden jälleenmyyjäksi vuonna 1996. Vuonna 2002, 2013 sekä 2017 Oulun toimipisteemme on valittu vuoden jälleenmyyjäksi.

Palveluksessamme on yli 90 autoalan ammattilaista. Panostamme henkilöstön koulutukseen, jotta voimme olla varmoja siitä, että tukenasi on aina autoalan ehdotonta huippua edustava palvelunammattilainen.

Olemme Toyota -jälleenmyyjän lisäksi koko Pohjois-Suomen Lexus -jälleenmyyjä.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Juhan Auto Oy -henkilöstö