Toyota business center Oulu

Parasta palvelua yritysasiakkaille

 

Ymmärrämme, että edistyksellinen, hyvin varusteltu ja luotettava auto ei vielä riitä, vaan myös autoon liittyvien palveluiden on oltava huippuluokkaa.

 
Toyota Business

Toyota Business on yritysautoilijoille suunnattu erityispalvelu. Koulutimme palvelukseenne valiojoukon, jolta löytyvät vastaukset kiperiinkin kysymyksiin ja joka osaa ratkoa asioita yritysten näkökulmasta. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu.

Tarjoamme Toyota-yritysautoilijoille mm. seuraavat edut:
  • Tavallista joustavammat huollon aukioloajat
  • Huoltoon nouto- ja palautuspalvelu
  • Sijais- ja Rent-autopalvelut
  • Yritysmyyntiin erikoistuneet yritysautoilun osaajat
  • Akuutit huolto- ja korjaustyöt sekä vikadiagnoosit Toyota-pikahuollosta
  • Tavara-automyyntiin keskittyneet Toyota Pro tavara-automyyjät
  • Rengasmyynti, -työt ja -hotellipalvelut
  • Autojen pesut, sisäpesut ja vahaukset

Toyota Business -asiakaslupauksemme

Edulliset autoilun kokonaiskustannukset

Valitessasi Toyotan, valitset myös luotettavuuden ja edulliset autoilun kokonaiskustannukset. Toyotan malliston polttoainetaloudellisuus, edulliset käytön ajan kulut ja erinomainen jälleenmyyntiarvo tuottavat asiakkaillemme markkinoiden parhaan TCO (Total Cost of Ownership) -arvon ja siksi Toyota on yrityksen kustannustehokkain autoratkaisu.

Luotettavuus

Toyota tunnetaan luotettavuudestaan. Monet puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun, ja Interbrandin mukaan Toyota on vuodesta toiseen maailman arvokkain autobrändi. 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun lisäksi käyttämällä Toyotan huolto-ohjelman mukaisesti Toyotan merkkihuollossa, saat lisäksi maksuttoman Relax -turvan, jolla jatkat tehdastakuuta vastaava turvaa 10 vuoteen ja 185 000 kilometriin saakka.

Kattava ja ammattitaitoinen palveluverkosto

Yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Tavoitteemme on olla Suomen joustavin, nopein ja yksinkertaisesti paras yritysautopalvelu. Tarjoamme yritysautoilijoille mm. tavallista joustavammat huollon aukioloajat sekä huoltoon nouto- ja palautuspalvelun.

Edistyksellinen mallisto

Laajasta yritysautomallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Toyota-mallisto tarjoaa älykästä teknologiaa, ja moderni turvavarustelu on vakiona kaikissa malleissamme. Kehittämämme täyshybriditekniikkakin on jo siirtynyt viidenteen sukupolveen, ladattavat hybridimallimme ovat kokonaiskulutukseltaan kilpailijoita merkittävästi taloudellisempia ja sähköistettyjen mallien kirjo on markkinoiden laajin.

Suomen suosituin hybridiautomallisto

Toyota on Suomen suosituin yritysauto. Kattavasta yritysautomallistostamme löytyy laaja valikoima malleja eri käyttötarpeisiin. Lähes kaikki automallimme on saatavana täyshybridinä, joka on Suomen suosituin hybridivoimalinja. Täyshybridin lisäksi saatavilla on myös ladattavia hybridejä ja täyssähköautomalleja. Toyota Professional hyötyajoneuvomallistostamme löytyy eri korikokoja ja perinteisen dieselvoimalinjan lisäksi myös täyssähkömalleja.

Vastuullisuus

Edelläkävijänä Toyotan on kannettava vastuunsa sekä ympäristön suojelemisesta, että sen kehittämisestä. Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita (kuten vetytekniikkaa), tuotteita ja toimintatapoja. Beyond Zero -hankkeemme ohjaa kaikkea toimintaamme matkallamme kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme nolla päästöjen yli. Hybridimme ovat päästöiltään ympäristöystävällisiä ja kehitämme uusia sähköautomalleja. Lisäksi kaikki diesel mallimme ovat XTL-luokiteltuja, joten niissä voit käyttää uusiutuvia polttoaineita ja vähentää siten C02 päästöjä jopa 90%.

LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA TYÖSUHDEAUTO

Toyotan laajasta sähköistetystä mallistosta löytyy useita työsuhdeautoilijoille sopivia vaihtoehtoja.

Valitse sopiva auto

TOYOTA-RAHOITUS YRITYKSILLE

Toyota rahoituspalveluiden avulla pidät yrityksesi autokannan ajanmukaisena ja autoilukustannukset hallinnassa.

Lue lisää rahoituksesta

HYÖTYAJONEUVOT

Tutustu Toyotan monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoon sekä yritysasiakkaillemme suunniteltuihin Toyota Professional -palveluihin. Saatavilla nyt myös täyssähköpakettiautot.

Tutustu hyötyajoneuvoihin

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT HYÖTYAJONEUVOIHIN

Hyötyajoneuvomme taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja.

Lue lisää erikoisratkaisuista

Oulussa Teitä palvelevatMika Lahtinen

Yritysmyyntijohtaja
0407171779
mika.lahtinen@juhanauto.fi


Markku Savilaakso

Yritysautomyyjä
0403517007
markku.savilaakso@juhanauto.fi


Timo Paakki

Työnjohto
0207797736
timo.paakki@juhanauto.fi


Eino Vesala

Työnjohto
0207797730
eino.vesala@juhanauto.fi