Täysin uusi Corolla Cross Hybrid

Uusi crossover-malli täydentää Corolla-perheen

Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.

VARAA ENNAKKOON

Täysin uuden Corolla Cross Hybrid -mallin ennakkovaraus on nyt auennut, ja nopeimmilla on mahdollisuus varmistaa auto ensimmäisten joukossa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen loppuvuoden 2022 aikana.

 

Varaa ennakkoon

Tyylikkäästi käytännöllinen

Uusi Corolla Cross tarjoaa vankan ja vahvan olemuksen, erinomaisen näkyvyyden korkean istuma-asennon ansiosta sekä runsaasti käytännöllistä tilaa. Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.

Nauti hybridin huolettomuudesta

Uuden Corolla Cross -mallin voimanlähde perustuu Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologiaan. Uusi, kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina Toyotan edistyneen hybriditeknologian ansiosta.

Varmaa ja turvallista menoa

Uuden Corolla Cross -mallin kanssa matkanteko on aina varmaa ja mukavaa. Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. törmäyksenestojärjestelmä (PCS) sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA). Toyota Smart Connect -multimedialaite rakentuu 10,5-tuumaisen kosketusnäytön ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi sekä älypuhelimen integrointiominaisuus.

Ennakkovaraus

Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada Corolla Cross ensimmäisten joukossa käyttöösi, kun se saapuu Suomeen. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kesän aikana.

Varaa ennakkoon

1. Valitse varustetaso

Valitse varustetaso sekä ulkoväri mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan.

2. Luo MyT-tili

Luo MyT-tili ja täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen.

4. Vahvista ennakkovaraus

Saat vahvistussähköpostin, jossa on ennakkovaraukseksi tiedot ja seuraavat vaiheet auton tilaukseen.

Lue lisää ennakkovarauksesta ja varustetasoista toyota.fi -sivustolla. Sieltä löydät myös ennakkovarauksen käyttöehdot. 

Lue lisää

IHASTU UUTEEN CROSSOVERIIN

Uusia näkökulmia

Reilun maavaran ja crossoverille tyypillisen korkean istuma-asennon ansiosta ajaminen uudella Corolla Cross -mallilla on varmaa ja miellyttävää niin kaupunkiympäristössä kuin vaikkapa mökkireissuillakin. Saatavilla olevan AWD-i-nelivetojärjestelmän ansiosta eteneminen on varmaa Suomen haastavissakin sääolosuhteissa.

Corolla-perhe täydentyy crossover-mallilla

Uusi crossover Toyota Corolla Cross täydentää suositun Corolla-perheen. Tyylikäs ja käytännöllinen crossover sopii täydellisesti aktiivisten perheiden tarpeisiin mm. erinomaisen näkyvyyden, hyvän kattokorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien sekä tilavan tavaratilan ansiosta.

Nauti ajamisesta

Uuden Corolla Cross -mallin ratissa voit nauttia ajamisesta vieläkin enemmän. Ketterä, tehokas ja herkästi reagoiva hybridivoimalinja tarjoaa jopa riittävästi voimaa ja tehoa, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia ja turvavarustelu tuovat lisää varmuutta ja mielenrauhaa tien päälle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ennakkovaraus tarkoittaa?

Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada uusi Corolla Cross ensimmäisten joukossa itsellesi, kun autot saapuvat Suomeen. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Saanko lisättyä lisävarusteita- ja palveluita Corolla Crossiin?

Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.

Mitä tapahtuu ennakkovarauksen jälkeen?

Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on kesällä 2022.

Milloin saan uuden autoni?

Ensimmäiset autot toimitetaan loppuvuoden 2022 aikana.

Milloin autosta tulee ensimmäinen / koko maksu?

Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.

Miten nykyisen autoni hyvitys otetaan huomioon?

Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään Corolla Cross -mallin tilaussopimus.

Millä maksutavalla voin maksaa autoni?

Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä.

Sitoudunko ostamaan auton, jos teen ennakkovarauksen Corolla Cross -mallista?

Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kesän aikana.

PYSY KUULOLLA

 

Tilaa uutiskirje          Varaa ennakkoon

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot